Dženifer Lopez posle prve bračne noći: Pospana i nasmejana pokazuje prsten FOTO

Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali su se u Las Vegasu juče, a pevačica je danas objavila fotografiju u hotelu nakon prve bračne noći.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.07.2022.

12:22

Dženifer Lopez posle prve bračne noći: Pospana i nasmejana pokazuje prsten FOTO
Foto: Profimedia

Nasmejana i pod jorganom, Lopez je ruku sa prstenom okrenula kameri, dok je u objavi napisala da fotografije sa ceremonije fanovi mogu da pogledaju na njenom blogu.
Lopez i Aflek obnovili su romansu prošle godine, dvadeset godina nakon što su prvi put bili zajedno. Ove zvezde su prvo počele da se zabavljaju 2002. godine, tokom veze su se verili ali su raskinuli dve godine kasnije.
Benifer, 2002. godine, Foto: Profimedia
U međuvremenu i Ben i Lopez su imali po jedan brak iza sebe, glumac je imao i nekoliko romansi sa poznatim ličnostima, a od maja prošle godine krenule su glasine o tome da se ponovo viđaju.
Foto: Profimedia
"Benifer", kako je javnost nazivala ovaj par, ozvaničio je svoju vezu nedugo nakon glasina, a sinoć su se venčali u intimnoj ceremoniji u Las Vegasu.

"Uspeli smo. Ljubav je prelepa. Ljubav je nežna. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva.... Sinoć smo odleteli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, i svi su putovali na isto putovanje do prestonice venčanja sveta", napisala je Lopez fanovima u svom biltenu On JLo 17. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: