Oglasila se Elma Zukorlić o pojavljivanju navodne treće muftijine supruge

Povodom skorasnjih pisanja u pojedinim medijima, oglasila se Elma Elfić Zukorlić.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2022.

13:32

Default images

Saopštenje Elme Elfić Zukorlić prenosimo u celosti:

"Muftija je bio veliki čovek, dobar musliman, ponosan Bošnjak, osećajan sin, pouzdan saradnik i poslovni partner, divan suprug i još divniji otac. Sve ostalo što se tiče njegove privatnosti, a koju je držao ispod nivoa vodostaja za decu i mene, tu ostaje uz svo poštovanje njegovih odluka.

Za života, u javnosti je ponosno demonstrirao gde se ko nalazio u njegovom životu, zato nemam potrebe nikome da se ni poslovno ni privatno dokazujem i ispunjavam emanete. Sve što je zahtevao ispunila sam za vreme njegovog života. Što se tiče novonastale situacije, ubeđena sam, ukoliko je istina, da je Muftija ispoštovao sve šerijatske principe i shodno tome treba donositi odluke.

Žao mi je što danas ne govorimo o doprinosu koji je on, i njegov tim, doprineo ovom regionu u prethodnim decenijama, već o njemu govorimo na način na koji nismo govorili za vreme njegovog života. Dragi moj Muftija, nadam se da ne čuješ i ne vidiš šta se događa nakon tvog preseljenja. Uživaj u dženetskim vrtovima!", napisala je ona.

Zukorlićeva prva žena je Umeja, sa kojom ima četvoro dece, a sa drugom Elmom Elfić Zukorlić, takođe, ima četvoro naslednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: