Konstrakta na tirkiznom tepihu: "Pesma ulazi u uvo jer je na srpskom" VIDEO

Konstrakta je dala izjavu na tirkiznom tepihu na ceremoniji otvaranja Evrovizije. Svih 40 takmičara i njihove delegacije, zvaničnici EBU i RAI biće dočekani na tirkiznom tepihu, na ceremoniji otvaranja ovogodišnjeg izdanja Evrovizije u Torinu, Italiji.

Život

Izvor: Sanja Dojkiæ

Nedelja, 08.05.2022.

15:11

Konstrakta na tirkiznom tepihu:
Foto: Profimedia

Voditeljka Karolina Bi Domeniko je pitala našu umetnicu da li pesma ulazi lako u uvo jer je na srpskom jeziku.

"Izgleda da jeste. Vi ste rekli da ulazi u uvo. "Biti zdrava" je lako izgovoriti. Laka je koreografija i lak je refren", navela je Konstrakta na tirkiznom tepihu.
Foto: Profimedia
Konstrakta je potvrdila da je pesma nastala tako što je šetala svog psa Rokija.

"Imam telefon i kad smislim nešto snimim, a ponešto i zapamtim. Ponekad zapišem", nasmejala se Konstrakta Umetnici će se prošetati tirkiznim tepihom, umesto crvenim, jer su organizatori smatrali da tirkizna bolje pristaje gradu domaćinu, Torinu.
Foto: Profimedia
Tokom Tirkiznog događaja, takmičari na Pesmi Evrovizije 2022. moći će da se sretnu i pozdrave okupljene.
Foto: Profimedia
Kandidati Evrovizije 2022. biće viđeni u svojoj najboljoj dizajnerskoj odeći, a sa njima će uživo razgovarati Karolina Bi Domeniko i Gabrijel Korsi.
Foto: Profimedia
Na ceremoniji otvaranja, gradonačelnik Torina, Stefano Lo Ruso i zvaničnici RAI-a, EBU-a, grada Torina, zvanično će dočekati zemlje učesnice Evrovizije 2022, delegacije i umetnike u Torinu.
Foto: Profimedia
Takmičenje za Pesmu Evrovizije 2022. održava se 10., 12. i 14. maja u PalaOlimpiko u Torinu, Italija. Događaj će koorganizovati italijanska nacionalna televizija RAI u saradnji sa EBU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

10 h

Podeli: