Život

Četvrtak, 17.03.2022.

12:45

Karleuša o Kanjeu Vestu: "Samo haos mi je napravio"

Javnost je upoznata sa nedavnim aktivnostima pevača i bivšeg supruga Kim Kardašijan, Kanjea Vesta, koji sada prati na Instagramu našu pop-folk pevačicu Jelenu Karleušu.

Izvor: Novosti

Default images

Karleuša je ranije imala "kontakt" samo sa njegovom bivšom suprugom Kim Kardašijan kada je u javnosti nastala pometnja oko sličnih stajlinga dveju zvezda. Jelenu je tada pratio ceo Holivud, smatrajući da je Kardašijanova imitirala njen stil oblačenja, te je logično da i njen tadašnji suprug sigurno zna ko je Karleuša.

Društvene mreže se usijale od mimova o pevačici: "Karleuša kad je zaprati..."

Srpska pevačica ranije nije pratila Kanjea, a nakon što je počeo da je prati na Instagramu, pop zvezda mu je uzvratila praćenje.

Nakon ovog događaja polemisalo se o razlozima njihovog kontakta na društvenim mrežama, a Jelena je sada odlučila da prekine razna nagađanja:

"Samo mi je haos napravo po medijima i na društvenim mrežama, tako da nemam ja ništa od toga što je on mene zapratio", rekla je Jelena Karleuša za domaće medije.

Kanje u udžbenike: Montrealski univerzitet uvodi kurs o reperu

Jelena je odgovorila i na pitanje mnogih o tome da li je došlo do eventualnog dopisivanja:

"Htela sam da kažem da ni ne znam ko je Kanje Vest, ali to bi bilo baš glupo i bezveze. Nije mi pisao. Nemamo nikakav kontakt. Ne znam zašto me je zapratio, nikad se ništa neće desiti mimo tog praćenja. Znači, zaboravite na njega", rekla je naša pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: