Ukrajinska Plejbojeva zečica pomaže vojnicima FOTO

Ukrajinska manekenka, pevačica i bivša Plejbojeva zečica Daša Astafjeva ovih dana volontira u kuhinji, gde se pripremaju obroci za ukrajinske vojnike.

Život

Izvor: B92

Utorak, 08.03.2022.

08:08

Ukrajinska Plejbojeva zečica pomaže vojnicima FOTO
Foto: Profimedia

Na svom Instagramu Daša je objavila niz video-snimaka i fotografija dok ljušti krompir, krastavce i ostalo povrće. Svoju provokativnu odeću zamenila je uniformom i ponosno pokazuje dok sa ostalim ženama u kuhinji daje svoj doprinos u teškim vremenima za Ukrajince.
Foto: Printskrin/Instagram/Daša Astafjeva
Daša Astafjeva je rođena u Ukrajini 1985. godine. Kada je bila devojčica, Astafjeva je pronašla kopiju Plejboja u ormanu u kući svoje porodice. Katarina Vit je bila na naslovnoj strani.

"Bila sam u šoku jer nisam razumela koliko lepo žensko telo može da bude. Tog dana, rekla sam sebi da želim da poziram jednog dana u časopisu. Imala sam samo 9 godina", rekla je u intervjuu za AskMen 2008. Astafjeva je počela da se bavi manekenstvom 2003. godine, a pet godina kasnije je postala jedan od osnivača ukrajinskog pop muzičkog dua Nikita.

Ona je 2007. godine proglašena za 'playmate' godine za ukrajinski Plejboj, a dve godine kasnije, u januaru 2009. godine, Astafieva je bila Plejbojeva devojka meseca, kao i 'playmate', na obeležavanju 55. rođendana tog slavnog magazina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: