Život

Petak, 04.03.2022.

09:51

Melinda Gejts: "Imala sam noćne more" – godinu dana kasnije o Bilu i Epstinu

Melinda Gejts je u prijateljskim odnosima sa svojim bivšim mužem Bilom Gejtsom, skoro godinu dana nakon njihovog razvoda.

Izvor: B92

Melinda Gejts:
Foto: Profimedia

"Svakako imamo radni odnos“, rekla je Melinda u svom prvom intervjuu posle kraja braka, koji je dala novinarki CBS-ovoj novinarki Gejl King.

"Rekla bih da smo prijateljski naklonjeni jedno drugom u ovom trenutku. Prijatelj za mene znači nešto drugo. To bi moglo doći s vremenom, još uvek je sve sveže. Svakako mu želim dobro. Ne želim mu zlo. I mislim da imamo produktivan radni odnos koji će se nastaviti", ispričala je Melinda Gejts.

"Bili su srodne duše, ali i umovi": Gejts se viđao sa bivšom devojkom - bez Melinde

"Dala sam svaki delić sebe ovom braku. Bila sam predana od dana kada smo se verili do dana kad sam izašla iz toga", rekla je Melinda Gejst, koja nije htela da odgovori na pitanje da li joj je suprug bio neveran.

Ona se osvrnula na druženja njenog tadašnjeg supruga Bila i ozloglašenog biznismena Džefrija Epstina, koji je 2019. izvršio samoubistvo.

"Nije mi se svidelo što je Bil imao sastanke s Džefrijem Epstinom. To sam mu jasno dala do znanja. Zatim sam upoznala Epstina. Htela sam da vidim ko je taj čovek i zažalila sam od trenutka kada je ušao na vrata. Bio je odvratan, personifikovano zlo. Posle sam imala noćne more o njemu", rekla je.

Mediji navode da se brak Bila Gejtsa raspao zbog milijardera pedofila

"Zato mi se srce slama zbog tih mladih žena. Tako sam se osećala, a ja sam starija od njih. Bio je grozan. Nije to samo jedna stvar, mnoge stvari su dovele do razvoda. A ja sam jasno rekla šta osećam prema Epstinu", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: