Kako su se voleli Snežana i Đorđe: "Ne volim kad nije tu"

Karatistkinja Snežana Pantić preminula je danas u 44. godini života, uzrok smrti je kancer, sa kojim se sportistkinja godinama borila. Srpska karatistkinja je u karijeri osvojila više od 30 titula i preko 100 medalja, bila je svojevremeno najmlađi svetski šampion u karateu.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 10.02.2022.

14:16

Kako su se voleli Snežana i Đorđe:
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Snežana Pantić Perić rođena je 18. јuna 1978. godine u Zrenjaninu, a od 2006. je u braku sa fudbalerom Đorđem Pantićem.

Preminula srpska karate legenda Snežana Pantić

Dan pre nove 2007. godine izgovorila je sudbonosno "da" golmanu Partizana Đorđu Pantiću, a njihov brak krunisan je rođenjem devojčice Manje.

O svom braku je govorila ovako:

"U vreme kada se mnogi brakovi raspadaju i sve manje mladih ljudi veruje u ljubav, nas dvoje uživamo u idiličnoj vezi koju su ojačali svi problemi s kojima smo se susreli tokom skoro pet godina zajedničkog života. Sada, kada nam se život u potpunosti stabilizovao, a Đoletu ponovo krenulo na profesionalnom polju, ubiremo plodove sreće koju smo zaslužili. Ne varamo jedno drugo, ne svađamo se na javnom mestu, a povukli smo se i iz medijskog života jer nam je naš mali svet dovoljan. Najvažnije mi je što imam njih dvoje i ništa mi više od toga nije potrebno. Trenutno ne planiramo još dece, ali ako se to desi, sigurna sam da našoj sreći neće biti kraja", ispričala je tada Snežana.

O jačini njihove ljubavi i ritualima koje su imali kao bračni par pisao je Pantić na Instagramu:

"Subotom ujutro imamo naše vreme. Što smo stariji, sve više ga cenimo i sve više uživamo u njemu. Ispričamo se kao ljudi, nasmejemo se, požalimo se jedno drugom, a nekad i ćutimo, jer se tokom nedelje od obaveza skoro ni ne viđamo. Ne volim kad nije tu. Zvučim kao neka baba, ali valjda je sve to prirodno kad provedeš sa nekim 17 godina svega i svačega, lepog i manje lepog, 17 godina teških i sjajnih trenutaka, ali ljubav je uvek negde tu bila, ispred nas ili iza ćoška, nekad smo je na kratko i proterivali, ali na kraju dana, naučili smo da se, ipak, samo od ljubavi živi. Verujte mi na reč, znam o čemu pričam."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: