- Vesti -

Čarli Šin u kupovini - usred glasina da je bivšoj ukinuo alimentaciju FOTO

Dok u javnosti kruže glasine da Čarli Šin više ne plaća alimentaciju bivšoj ženi Deniz Ričards, glumac je slikan nakon kupovine namirnica u Malibuu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Šin (56) je viđen dok, u neupadljivom izdanju - sa crnim kačketom, naočarima i maskom na licu, nosi pune kese hrane, s obzirom na to da njegove ćerke tinejdžerke sada žive sa njim.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naime, starija ćerka bivšeg bračnog para, Sami (17), iznela je optužbe protiv Ričards, tvrdeći da ju je majka fizički i psihički zlostavljala. Nakon toga tinejdžerka je prešla da živi kod oca Čarlija, sa kojim je oduvek imala dobar odnos.

Kako su pisali mediji, Deniz je navodno rekla da su problem bila pravila koje njena buntovna ćerka nije želela da poštuje.

Deniz Ričards nije prisustvovala sudskom ročištu u Los Anđelesu, na kojem je doneta presuda da Šin nije u obavezi da bivšoj ženi plaća alimentaciju, jer ćerka Sami sada živi sa njim.

Izvori bliski glumici tvrde da je ona bila "šokirana" odlukom, a takođe su optužili Čarlija, koji sa Deniz Ričards ima i ćerku Lolu (16), da je "manipulisao situacijom", kao i da bi trebalo i dalje da daje glumici novac, jer mlađa ćerka i dalje živi sa njom.

Izvor je rekao za "Pipl" da je Čarli podneo tužbu pre dve godine, ali je nekoliko puta pomerao datum ročišta, pa je Denis bila iznenađena što se to desilo u momentu kada je snimala film van grada. "Lola ne živi sa Čarlijem. Živi kod oba roditelja i ostaje kod Čarlija kada je Deniz van grada."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 187 idi na stranu