Sveže razvedeni britanski ministar viđen na tehno-žurci

Britanski ministar za kabinetske poslove Majkl Gov iznenadio je javnost, a i goste noćnog kluba u Aberdinu kada su ga u sitne sate videli na plesnom podijumu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 31.08.2021.

10:39

Sveže razvedeni britanski ministar viđen na tehno-žurci
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Torijevski ministar viđen je kako "rejvuje" u "Bohemiji", noćnom klubu u severoistočnom škotskom gradu.

Pedesetčetvorogodišnji političar, koji se nedavno razveo, viđen je kako pije u lokalnom pabu do zatvaranja, a onda je sa društvom prešao u noćni klub, prenosi Indipendent.

Gov je navodno čitavo veče čašćavao društvo.

Pevačica u klubu Ema Lament rekla je za medije da nije mogla da veruje svojim očima kada je videla "veselog" ministra kako divlja na podijumu.

Ona kaže da se Govu dopala muzika i da je ostao celu noć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: