Ćerka Majkla Džeksona: "Živim u paranoji, imam halucinacije"

Kao dete, Paris Džekson je nosila masku kada je bila u javnosti sa ocem, pop superzvezdom Majklom Džeksonom, ali skrivanje lica nije joj pomoglo da je zaštiti od znatiželjnih očiju paparaca.

Život

Izvor: B92

Utorak, 15.06.2021.

13:25

Ćerka Majkla Džeksona:
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Sada 23-godišnja Paris kaže da veruje da ima "tipični posttraumatski stresni poremećaj" navodi NBC njuz.

"Imam audio-halucinacije. Ponekad obične zvukove doživim klikom na kameru. To je ozbiljna paranoja i išla sam na terapiju zbog tpga", rekla je Paris Džekson, pa dodala:

"Na primer čuću kako vreća za smeće šuška i trgnuću se u panici".

Paris je vratila kontrolu nad svojim životom u nekim aspektima, međutim, otkrila je da tera ljude da potpišu sporazum o neotkrivanju podataka pre nego što uđu u njen dom.

Ćerka Majkla Džeksona objavila "jezivu" fotografiju

Iako se Paris Džekson sviđa njena privatnost, otvorena je za svoje romantične veze i istražuje svoju seksualnost.

Paris je ranije razgovarala o svom nekonvencionalnom odrastanju u emisiji "No filter" sa Naomi Kembel. Prisetila se da je sa ocem proputovala ceo svet kad je odlazio na koncertne turneje, i primetila je da ne zna kako da se oseća povodom svog detinjstva.

"Bilo je teško. Blagoslov i privilegija što sam mogla toliko toga da iskusim u mladosti", rekla je Paris, pa dodala:

"A moj otac je zaista bio dobar u tome da budemo kulturni, obrazovani i ne samo da nam pokaže glamur, poput hotela sa pet zvezdica. Tako da smo videli sve."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: