- Vesti -

Devojke su mu sve mlađe: Italijanski milijarder 46 godina stariji od nove izabranice

Biznismen i milijarder Flavio Brijatore ponovo se zaljubio do ušiju, a ovog puta od svoje izabranice stariji je neverovatnih 46 godina.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Lars Baron / Staff
Foto: Getty/Lars Baron / Staff

Ovaj italijanski milijarder zabavlja se sa Marijom Ludovic Kampano (24), koja je bila finalistkinja za mis Italije 2014. godine. Sa novom devojkom proveo je romantičan vikend na njegovoj jahti na Sardiniji.

Italijanski mediji navode da ih je upoznao zajednički prijatelj, te otkrivaju da je Marija izuzetno ambiciozna dama koja studira modu u Milanu i već je pokrenula svoju liniju kupaćih kostima.

Pročitajte još:

Svi su im predviđali kraj: Milioner i njegova 30 godina mlađa supruga se razvode

Zanimljivo, Brijatorea su doskoro mediji povezivali sa dvadesetogodišnjom studentkinjom prava iz Milana Benedeti Bosi, ali se čini da njihov odnos ipak nije bio dugoga veka.

Brijatore je bio u braku s Elizabetom Gregoraći (40), od koje se razveo 2017. godine. U braku su bili devet godina i dobili su sina Falka (10).

Bio je veren sa Naomi Kembel, a u vezi je bio i sa Nedin Smit, Emom Heming Vilis, ali i s Hajdi Klum, sa kojom ima ćerku Helen (16). Zanimljivo je da je Helen upoznao tek pre tri godine, a manekenka ju je odgajala zajedno sa tadašnjim momkom Silom, koji ju je čak i usvojio.

strana 1 od 129 idi na stranu