Kraljica "vrlo uznemirena", četiri sata razgovarala sa princem

Nakon četvoročasovnog razgovora, princ Hari i kraljica su se pomirili. Ukoliko Hari ikada bude hteo da opet bude deo kraljevstva, vrata su mu širom otvorena.

Život

Izvor: B92

Utorak, 03.03.2020.

11:50

Kraljica
Foto: GettyImages, WPA Pool / Pool

Britanska kraljica Elizabeta Druga i uskoro bivši princ Hari proveli su četiri sata na ručku u nedelju, kako bi razgovarali o završnim dužnostima koje on ima sa svojom suprugom Megan Markl.

Između kraljice i Harija opet se pojačala napetost nakon što je Hariju i Megan zabranjeno da se brendiraju kao kraljevski par posle njihovog istupanja iz porodice. Javno saopštenje koje je izdao ovaj par nakon ove zabrane razljutilo je monarhinju, koja nije mogla da veruje koliko je njen unuk osramotio porodicu, prenosi Kosmopolitan.

Kraljica je htela da na ručku nađe kompromisno rešenje za buduće planove i završila je razgovor rekavši Hariju da ga mnogo voli i da je uvek dobrodošao ukoliko želi da se vrati kraljevskim dužnostima, navodi Dejli mejl.
Foto: Gettyimages, Chris Jackson / Staff
Izvor blizak porodici izjavio je da je kraljica "vrlo uznemirena" zbog odluke svog unuka da se odseli za Ameriku, jer će je to sprečiti da često viđa praunuka Arčija. Izvor dodaje da je kraljica bila vrlo jasna kada je rekla da Hari u svakom trenutku može da se vrati u Englesku sa svojom porodicom i ponovo preuzme kraljevske obaveze, prenosi britanski San.

Megan Markl će doći u London kako bi sa suprugom obavila njihove finalne dužnosti kao kraljevskog para. Hari i Megan će se pridružiti Vilijamu i Kejt, kao i kraljici, Čarlsu i Kamili na proslavi Dana Komonvelta. Ovo će biti među poslednjim njihovim dužnostima kao kraljevskog para, ali i prvo javno pojavljivanje nakon što je britanski San objavio njihovo istupanje iz kraljevske porodice, poznato kao Megzit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: