Umesto Kobija Brajanta, prikazivali Lebrona: "Ko je ovo pustio?"

BBC se izvinio pošto je greškom koristio snimke košarkaša Lebrona Džejmsa u svom izveštavanju o smrti NBA košarkaša Kobija Brajanta.

Život

Izvor: B92, Guardian

Ponedeljak, 27.01.2020.

09:40

Default images

BBC je u izveštavanju o smrti Kobija Brajanta greškom uvrstio snimke košarkaša Lebrona Džejmsa, koji takođe igra za Lejkerse.

Zbog ovako ozbiljne greške BBC je oštro kritikovan. Jedan korisnik Tvitera je napisao: "Ko je ovo pustio? BBC koristi snimke Lebrona Džejmsa umesto Kobija Brajanta. Lepo piše Džejms na njegovoj majci".

Drugi korisnik Tvitera je napisao: "Da li možete da objasnite zašto ste u vestima pokazali snimke Lebrona Džejmsa, a ne Kobija? Patetični BBC !!!"

I drugi je prokomentarisao: "Apsolutna greška školskog igrača."

Pol Rojal, urednik BBC-ija izvinio se za napravljenu grešku.

"U večerašnjem izveštavanju o smrti Kobija Brajanta na BBC Njuz Ten-u pogrešno smo koristili slike Lebrona Džejmsa u jednom delu izveštavanja. Izvinjavamo se zbog ove ljudske greške koja se desila ispod naših uobičajenih standarda u programu."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: