- Vesti -

Urnebesne fotografije Viktorije Bekam i Šakila O'Nila postale hit

Košarkaška legenda Šakil O'Nil, koja se pre sedam godina oprostila od igračke karijere, još je prava senzacija gde god se pojavi.

Izvor: tportal.hr
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Zato ne čudi što su upravo O'Nil i britanska dizajnerka Viktorija Bekam tvorci nove Ribok sportske linije koja će uskoro ugledati svetlost dana.

Gospođa Bekam je putem svog Instagram profila objavila nekoliko urnebesnih fotografija s proslavljenim košarkašem, koje su ubrzo postale pravi hit.

Razlika u visini između nje i O'Nila iznosi 53 centimetra, zbog čega su oboje odlučili da se malo našale.

Viktoria je tako stala na drveno postolje, ali sa svojih 163 centimetara visine još nije uspela da dostigne O'Nilovih 216 centimetara.

Kada se spustila na tlo, Viktorija je košarkaškoj legendi bila do njegovog pupka.

Par je snimio i video na kojem košarkaš drži Bekamovu dok ona daje koš, a zatim je obula visoke potpetice kako bi bar donekle smanjila ogromnu razliku u visini.

Inače Šakil O'Nil je tokom svoje karijere u NBA zaradio 280 miliona dolara, a najviši godišnji NBA ugovor koji je postigao bio je 30 miliona dolara, piše Tportal.

Procenjuje se da slavni Amerikanac, od kada se penzionisao, zarađuje još veće iznose zahvaljujući sponzorskim ugovorima, gostovanjima na sportskim događajima i raznim reklamnim kampanjama.

Vesti

Kesić o višedecenijskom paklu jednog od najopasnijih opijata

Bolest zavisnosti godinama je jedan od ključnih problema mladih, ali neki ostaju navučeni čak i u zrelim godinama. Čov(j)ek o kome je reč, već tri decenije živi u paklu najgoreg opijata - vlasti. U pitanju je očigledno fenomen, budući da i pored višedecenijske adikcije danas izgleda bolje nego na svom početku. Pogledajte kako je Zoran Kesić analizirao njegov slučaj.

Vesti sreda 25.04. 18:18 Komentara: 2

Bivši pilot JNA o susretu sa NLO: To sigurno nije bio avion

Čudni leteći objekat na nebu. Svetleća kugla koja se neobično kreće. Mnogo smo puta čuli ovakve priče. Ali kada vam o poteri za NLO svedoči pilot JNA, onda priča dobija potpuno drugačiji ugao jer juriti leteći tanjir u avionu MIG 21 retko je ko imao priliku da pokuša. Kako je izgledala jurnjava za NLO poledajte u prilogu iz Eksploziva.

Vesti sreda 25.04. 11:50 Komentara: 28
strana 1 od 3791 idi na stranu