Ćerka Majkla Džeksona objavila "jezivu" fotografiju

Paris Džekson odala je počast pokojnom ocu Majklu Džeksonu fotografijom na Tviteru obrađenom u Fotošopu, na kojoj stoji kao dvadesetogodišnja devojka između oca i majke Debi Rou.

Život

Izvor: B92

Sreda, 11.04.2018.

15:21

Ćerka Majkla Džeksona objavila
Foto: Getty

Iako fotografija izgleda kao portret srećne porodice, ovakva scena nije moguća jer je slavni pevač umro dok je Paris još bila dete, a s njenom majkom je vodio bitku oko starateljstva, piše Index.

Fotografija je imala mnogo negativnih komentara, a neki su je nazvali i jezivom. Ćerka pokojnog pevača brzo je odgovorila “zlim jezicima” u objavi koja je mnogima naterala suze na oči.

''Mislim da je u redu sanjati o tome kako bi bilo lepo imati roditelje, pa čak i ako je to obrađena fotografija u koju mogu da gledam”, napisala je Paris.

Brojni fanovi su ipak stali na njenu stranu, komentarišući kako razumeju šta proživljava i da je slika predivna.

Neki su otišli još dalje napravivši nove fotografije koje prikazuju nju i pevača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: