- Vesti -

Geri Oldman je sam popušio 34.000 evra

Poznati engleski glumac Geri Oldman nedavno je u filmu "Darkest Hour" tumačio ulogu nekadašnjeg britanskog premijera Vinstona Čerčila. Poznat kao neko ko izuzetno temeljno priprema svoje uloge, tako je postupio i ovoga puta.

Izvor: digitalspy.com
Podeli
Prinscreen YouTube/New Trailer Buzz
Prinscreen YouTube/New Trailer Buzz

A ta priprema je imala prilično visoku cenu - 30.000 funti, odnosno nešto manje od 34.000 evra.

"Darkest Hour" (Najmračniji čas) je drama sa temom iz Drugog svetskog rata, na čijem je snimanju 59-godišnji glumac morao svakodnevno da prolazi kroz četiri-pet sati šminkanja kako bi što više ličio Čerčila.

Među stvarima, koje se bile neizostavne, kada je Čerčil u pitanju, svakako su i cigare, bez kojih se gotovo nigde nije pojavljivao.

A ukupan budžet potrošen na njih bio je veći od plata nekih od glumaca.

"Ne pušim više, zaradio sa trovanje nikotinom. Pušio sam 12 cigara dnevno. Na njih je, za potrebe snimanja, potrošeno oko 30.000 funti. Jedna cigara košta oko 50 funti (oko 56 evra). Imao sam stomačnih problema tri meseca dok smo snimali film. Imali smo božićnu pauzu, svi su kitili jelke i kupovali poklone, dok sam ja išao na kolonoskopiju. To je bio moj božićni poklon", rekao je Geri Oldman.

Vesti

Francuski futurista dolazi na Play media day 03

Jean - Christophe Bonis, osnivač Oxymore agencije iz Pariza, dolazi na Play Media Day 03! Pored toga što je predavač, autor i trener, Jean - Christophe Bonis je francuski futurista i večni lovac na inovativne projekte. Dok pokušava da iskusi nove tehnologije, postao je nomad, neumorni putnik i savremeni avanturista. Bio je govornik i predavač na konferencijama širom sveta, između ostalog i na “TEDx Talks”.

Vesti četvrtak 26.04. 12:42 Komentara: 0
strana 1 od 3793 idi na stranu