- Vesti -

Otkrivena jeziva prošlost oca Kevina Spejsija

Kevin Spejsi se okrenuo karijeri u Holivudu kako bi pobegao od oca zlostavljača, otkrio je njegov rođeni brat.

Metro.co.uk
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Rendal Foler opisao je traumatično detinjstvo koje je Spejsi imao sa ocem Tomasom Džefrijem Folerom, koji je silovao Rendala tokom perioda njegove adolescencije.

U intervjuu iz 2004. Foler je opisao "tamu" u njihovoj porodičnoj kući i kako je Spejsi pokušavao da ne razmišlja o onome što se dešavalo.

Rendal kaže da ga je otac silovao od 12. do 16. godine života, dok se Spejsi zatvarao u sebe, kako bi izbegao nevolje.

"Kevin se zatvarao u emotivni balon, kako bi izbegao da se i njemu isto ne desi i postao je vrlo lukav i pametan. Bio je toliko rešen da izbegne batine da je postajao potpuno prazan. Više nije imao nikakva osećanja", ispričao je njegov brat.

Foler kaže da je njihov otac bio tako monstruozan da su ga među sobom zvali "Stvor" i da je zbog njegovih užasnih postupaka izbegavao da ima decu u strahu da je možda nasledio očeve "gene seksualnog predatora".

"Nijedan od nas nije imao šansu, budući da smo imali tako poremećene roditelje. Ja sam imao tri braka i 40 afera", priznao je Foler.

Spejsi je pokušavao da umiri oca, dok je Foler trpeo najviše zlostavljanja. Njihova starija sestra Džuli je takođe trpela prebijanja i napustila je kuću čim je napunila 18 godina. Foler tvrdi da se "žrtvovao kako bi zaštitio brata".

Godinama kasnije, majka Ketlin im je napisala pismo u kom je pokušala "da opravda ono što je njihov otac uradio", tvrdeći da je i on sam bio zlostavljan u detinjstvu.

Intervju je ponovo objavljen u jeku skandala u čijem je središtu slavni glumac, optužen da je osamdesetih pokušao seksualno da zavede tada 14-godišnjeg Entonija Repa.

Vesti

Kako će FBI otkriti ko je izdao Anu Frank?

Istraga u slučaju Ane Frank nastavlja se pošto je tim stručnjaka predvođen penzionisanim FBI agentom Vinsom Pankokeom obezbedio primenu savremene forenzičke nauke i kriminologije u nadi da će rešiti jedan od najpoznatijiih slučajeva Hladnog rata.

Vesti utorak 31.10. 20:15 Komentara: 8

Parni valjak iz Takovske nije završio u starom gvožđu

Valjak koji se nekoliko decenija nalazio ispred zgrade nekadašnjeg građevinskog preduzeća "Partizanski put" u Takovskoj ulici u Beogradu, nedaleko od sedišta Radio-televizije Srbije, biće vraćen na isto mesto posle reparacije, izjavio je vlasnik firme koja je kupila taj muzejski eksponat.

Vesti utorak 31.10. 17:15 Komentara: 3
strana 1 od 187 idi na stranu