Za krađu struje presuda i mrtvom čoveku

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 30.04.2015.

13:28

Default images
Foto: Thinkstock

Advokat odbrane Hristor Bakelas je na ročištu rekao da je njegov klijent preminuo i zatražio odlaganje dok se ne izda umrlica, ali je sud odbio njegov zahtev i doneo presudu u odsustvu.

Kako prenose mediji, policija je 8. aprila zavela smrt nezaposlenog muškarca starog 46 godina, ali njegovom advokatu to nije saopšteno do samog ročišta.

Bakelas kaže da u karijeri dugoj 25 godina nije imao takav slučaj i da je šokiran odlukom suda.

Pokojnik se našao pred sudom jer su aktivisti u grčkoj ponovo povezali njegovu kuću na električnu mrežu, nakon što mu je struja isečena zbog neplaćenih računa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: