Život

Nedelja, 20.02.2022.

15:15

Prevarant sa Tindera se brani i pokazuje novu devojku: "Sve je laž" VIDEO

Sajmon Leviev, čije je pravo ime Šimon Hajut, konačno je progovorio nakon dokumentarca "The Tinder Swindler". U prvoj izjavi koju je dao nakon što su njegove prevare razotkrivene, on poručuje da je "ceo film izmišljen".

Izvor: Blic

Prevarant sa Tindera se brani i pokazuje novu devojku:
Foto: Profimedia

On za "Inside Edition" u ekskluzivnom intervjuu koji će biti emitovan iz dva dela, 21. i 22. februara, poriče sve optužbe na svoj račun. U isečku koji je "Inside Edition" objavio, Šimon kaže: "Bio sam samo samac koji je želeo da upozna devojku na Tinderu...Nisam Tinder prevarant".

U drugom klipu koji je objaviovidi se Šimon koji izjavu daje dok kraj njega sedi njegova nova devojka manekenka.

"Ja sam najveći džentlmen na svetu, a oni sebi dopuštaju da me zovu Tinder prevarant. Nisam lažnjak i nisam prevarant, ljudi me ne poznaju, a sude mi". Inače, Šimon je već našao način da profitira od svoje "slave", pa na aplikaciji Cameo naplaćuje personalizovane snimke koje snima za fanove, a cene se kreću između 146 i 1460 funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: