Život

Utorak, 16.01.2024.

08:46

Donald Tramp otkrio zašto je njegov sin visok skoro dva metra

Bivši predsednik Amerike Donald Tramp se pojavio na pozornici u okviru svoje kampanje u Des Ajovi u ponedeljak uveče kako bi proslavio pobedu na kongresima. Odao je počast svim svojim naslednicima, uključujući svog sina Barona. Takođe je govorio o odnosu 17-godišnjaka sa njegovom bakom, nedavno preminulom Melanijinom majkom Amalijom Knavs.

Izvor: B92

Donald Tramp otkrio zašto je njegov sin visok skoro dva metra
Foto: Profimedia

Rekao je da je Baron imao poseban odnos sa svojom bakom, čiju hranu je nemilice jeo.

"Bože, kako se Amalija brinula o Baronu, zato je tako visok, jeo je samo njenu hranu", dodao je uz smeh.

Našalio se da, uprkos Baronovoj visini, on više voli fudbal nego košarku.

"Rekao sam ti da ćeš biti košarkaš, ali on je rekao da voli fudbal", rekao je Tramp i dodao da je Baron "poseban dečko".
Foto: Profimedia
Barona su često viđali kako pokazuje ljubav prema fudbalu i viđen je ispred Bele kuće u dresu engleskog premijerligaša Arsenala. 2018. godine Baron je pozvao englesku legendu Mančester junajteda i Evertona, Vejna Runija, u 1600 "Pennsylvania Avenue". Runi je tada igrao za MLS tim DC United. Baron je ranije igrao u omladinskim redovima tog kluba, piše Dejli mejl.

Podsetimo, Amalija Knavs, majka bivše prve dame SAD Melanije Tramp, umrla je 10. 1. 2024.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Još jedan udarac za Mađarsku

Godišnja stopa inflacije u Mađarskoj je u maju blago porasla sa aprilskih 3,7 odsto na četiri odsto, objavio je danas Centralni zavod za statistiku Mađarske (KSH).

12:14

10.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

12 h

Podeli: