Život

Petak, 03.11.2023.

20:15

Među spornim stvarima se nalazi i haljina iz Beograda: Otac Ejmi Vajnhaus tužio njene prijateljice

Navodno su njih dve zaradile preko tri miliona funti na aukciji

Izvor: B92, Daily Mail

Među spornim stvarima se nalazi i haljina iz Beograda: Otac Ejmi Vajnhaus tužio njene prijateljice
Foto: Profimedia

Mič Vajnhaus, otac pokojne pevačice Ejmi Vajnhaus tužio je stilistkinju Naomi Peri i Ejminu bivšu devojku Katrionu Gourlej da su zadržale novac od prodaje pevačicinih stvari, prenosi Daily Mail.

Navodno su njih dve zaradile preko tri miliona funti na aukciji održanoj 2021. godine na Beverli Hilsu i novac nikada nisu vratile u fond koji je osnovan za očuvanje sećanja na pevačicu.

S obzirom na to da je jedna od njih Ejmina stilistkinja, ona je pevačicinu haljinu koju je nosila na svom poslednjem nastupu u Beogradu navodno prodala za 200 hiljada funti. The Sun je preneo da su se među prodatim predmetima našle i beleške pokojne pevačice.

"Dve osobe prodale su niz predmeta na toj aukciji i zadržale prihod. Svi predmeti su bili vezani za Ejmi. Ove godine stavile su više predmeta vezanih za Ejmi na aukciju. Dve aukcije su za svaku od njih donele šestocifreni iznos", stoji u njihovom saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

8 h

Podeli: