Život

Četvrtak, 01.07.2021.

12:09

Bil Kozbi nasmejan, advokatica istetovirala "Nije kriv"

Nakon što je juče pušten iz zatvora u Pensilvaniji, jer mu je Vrhovni sud ukinuo presudu za seksualno nasilje, američki glumac i komičar Bil Kozbi (83) viđen je prvi put u javnosti - i to nasmejan.

Izvor: B92

Bil Kozbi nasmejan, advokatica istetovirala
Foto: Profimedia

Kozbi se, nakon dve godine provedene u zatvoru, prvi put pojavio ispred svoje kuće u Filadelfiji, sa advokaticom Dženifer Bondžin.

Na fotografijama Kozbi je nasmejan, a advokatica samouverena, sa tetovažom na desnoj ruci na kojoj piše "Nije kriv", u znak podrške klijentu.

Glumac je odslužio samo dve, od tri do deset godina zatvora, na koliko je prvobitno osuđen, nakon što je proglašen krivim za drogiranje i maltretiranje bivše košarkašice Andree Konstand.
Foto: Profimedia
Nakon oslobađajuće presude, Kozbi je juče sa osmehom na licu stigao u svoj dom u Filadelfiji, u pratnji policije. Odmah po izlasku iz automobila podigao je ruku pred kamerama u znak pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: