Ovako se ponašaju bogataši: Slika Bila Gejtsa podeljena 15.000 puta

Neočekivana fotografija Bila Gejtsa osvanula je na profilu bivšeg radnika Majkrosofta Majka Galosa na Fejsbuku. Predsednik Majkrosofta, milijarder Gejts, izgleda da tog dana nije imao vremena da sedne da jede.

Izvor: B92

Petak, 18.01.2019.

14:22

Ovako se ponašaju bogataši: Slika Bila Gejtsa podeljena 15.000 puta
Foto: Gettyimages

Naime, Gejts je slikan u Sijetlu kako čeka u redu za hamburger ispred prodavnice brze hrane.

"Kad si vredan oko 100.000.000.000 dolara, vodiš najveću humanitarnu organizaciju u istoriji sveta i čekaš u redu za burger, pomfrit i kolu u Diksu kao svi mi... Ovako se ponašaju bogati ljudi, za razliku od pozera sa zlatnom školjkom u Beloj kući", napisao je Galos uz fotografiju koja je podeljena 14.000 puta. "Bil ne voli pažnju, ali je prijateljski raspoložen i shvata da je pomalo zvezda... Pričao sam s njim ranije na nekim zabavama, ali ga ne znam dovoljno dobro da mu priđem ovako", ispričao je Galos, prenosi "Dejli mejl".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: