- PR članak -

Rowenta robot usisivač – i konačno naučite da odmarate

Život mi se pre nego što sam upoznala Jovana svodio na rad u kancelariji, čišćenje kuće i spavanje. Onda sam se zaljubila i sa dečkom dobila i Rowenta X-Plorer 60, čim sam prvi put zakukala kako mi na ribanje i usisavanje podova u dvospratnoj kući svaki treći dan ode po približno pet sati dragocenog vremena. Realno, to vreme mogu da provedem sa Jocom...

Izvor: promo
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Dečko je to iz momenta shvatio i kupio mi 2u1 robota za prvu mesečnicu. Taj robot mi je, kunem vam se, promenio život.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ne samo da usisava umesto mene, nego i briše podove u isto vreme. Morala sam da provalim kako je moguće da sve to može i saznala da ima Aqua Force sistem sa sve filterom koji zadržava skoro 100 odsto prašine, precizno rečeno, 99.9 odsto.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pritom, moj voljeni robot je visok samo 6 centimetara, pa lagano prolazi ispod nameštaja i usisa i prebriše čak i one delove zbog kojih sam se ja žestoko cimala da ih dohvatim i morala da pomeram, pa posle vraćam na mesto sav nameštaj u kući. To je sad prošlost i kad se osvrnem na nju, ne mogu da verujem da sam sve to morala da radim. Baš nepotrebno ako već znate da postoji nešto kao što je Rowenta X-Plorer 60 robot. Srećom, ja sam saznala za njega.

On ima metodički sistem navigacije, pa je jedino što ja sada radim tokom čišćenja povezivanje robota sa aplikacijom preko koje mu dajem zadatak sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme.

Uživam u gradu na ručku sa dečkom dok moj robot briše i usisava, idem u šoping, u provodu sam sa drugaricama. Ukratko, svuda sam, samo ne u kući jer više nisam osuđena na to da je sama čistim, sada imam idealnog saveznika za to, koji je toliko savršen da nisam bila u stanju ni da ga zamislim dok se nije pojavio. Bravo za Rowenta X-Plorer 60 i moj novi i kvalitetniji život!

strana 1 od 6 idi na stranu