Upoznajte superkul ekipu, tvorce t(he) majice

U poslednje dve godine sigurno ste nebrojano puta videli originalne majice sa ispisom "SUPERKUL", a sada vam i predstavljamo tvorce ovog originalnog brenda koji su nedavno lansirali i jedan novi projekat – (T)HE majica!

Život

Izvor: B92

Sreda, 04.07.2018.

08:04

Upoznajte superkul ekipu, tvorce t(he) majice

Aleksandar Ivanić i Miloš Knežević su dvojica grafičkih dizajnera iz Beograda koji su sa željom da kreiraju zabavne stripovsko-superherojske majice pokrenuli "SUPERKUL" brend koji je veoma brzo privukao pažnju mlade i urbane ekipe i pobrao sve simpatije.

"U šali kažemo da je SUPERKUL naše moždano dete koje smo stvorili za sve one koji smatraju da su baš takvi – SUPERKUL ljudi" - ističe ovaj dvojac i sa nama deli svoju mantru: "For all the nerds, geeks, freaks and super chicks. For those who like to drop beats and watch super hero flicks. SUPERKUL welcomes you to our world of non-sense and happy thoughts. Enjoy wearing our stuff!".

Ovaj kreativni tandem ističe da su sve majice sašivene po jedinstvenim SUPERKUL krojevima od 100% čistog pamuka, dok je ambalaža u potpunosti napravljena od recikliranog papira.

"Ipak, ono po čemu se naše majice posebno ističu jesu interesantni printovi. U zavisnosti od karaktera i interesovanja, možete odabrati onaj koji vam najbolje pristaje i u kojem ćete se najbolje osećati. Urbane i autentične, ove majice možete kombinovati sa preostalom garderobom za različite prilike" - konstatuje Aleksandar, dok Miloš sa ponosom dodaje da su u proizvodnji njihovih majica korišćene ekološke boje formirane na vodenoj bazi bez upotrebe iritirajućih razređivača.

Međutim, ova dva talentovana Beograđanina posebno su ponosna na novi projekat koji su razvili zajedno sa Heineken timom.

"Predstavljamo vam (T)HE majicu. Jedinstveni, nezaobilazni i originalni modni gadget bez koga nećete moći ovog leta. U pitanju je majica za sve klabere koji žive svoju muziku, ne propuštaju sjajne festivale i veruju u ritam koji ih pokreće. Baš kao i naši prijatelji iz brenda Heineken sa njihovom sjajnom kampanjom LIVE YOUR MUSIC" - ističu Aleksandar i Miloš.

Osim ovih majica, Heineken nam je predstavio i novu, limitiranu seriju limenki koje krase četiri muzička žanra - POP, ROCK, RNB i TEHNO. Tim povodom, ljubitelji odličnog provoda imaju priliku da od 8. juna do 9. jula pokažu kako inspirisani (T)HE majicom i novim limenkama žive svoju muziku. Najsrećniji i najkreativniji će naravno osvojiti jedinstveno Heineken iskustvo tokom Exit festivala koje uključuje sjajne dnevne žurke u Heineken vili, pristup VIP zoni festivala i mnoge druge dodatne sadržaje.

"Ne propustite ovu sjajnu priliku da doživite leto na pravi način i sa ponosom pokažite koji je vaš omiljeni muzički žanr. Živite svoju muziku i inspirišite druge da učine isto" - za kraj ovog razgovora poručuju nam SUPERKUL Aleksandar i Miloš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: