- PR članak -

PR

Maksi školski karavan kreće na put

Prema poslednjim istraživanjima Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ u Srbiji oko 56 odsto dece konzumira povrće, ali je taj procenat i dalje nedovoljan i više od deset godina se nije menjao.

PR petak 12.10. 15:55

U potrazi za budnima, herojima "Treće smene"!

Oni vredno rade dok mi spavamo. Zahvaljujući njima smo bezbedni i bezbrižni, gradovi su čisti, mi siti ujutru. Na njih smo ponosni. A znamo li ko je noću budan, zbog čega i ko im pomaže da u tome istraju.

PR sreda 3.10. 10:00

Omiljeni ukus čaja na dohvat ruke

Bili u Turskoj ili ne, sigurno ste primetili kako Turci mnogo piju čaj. Danas je ovaj napitak za Turke ne samo omiljeno piće, već i ritual. Sasvim je normalno da vas čajem posluže u prodavnici u kojoj kupujete ili razgledate, ili u čekaonici, a da ne govorimo o gostima za kojeuvek postoji gotov, pripremljen čaj.

PR subota 15.09. 10:00

Učini nešto dobro za svoju karijeru

Mladi žele da unaprede svoje lične veštine, koje su im od ključne važnosti za zaposlenje i razvoj karijera. Sada sve to što im je potrebno i što žele mogu naći na jednom mestu, u okviru platforme Coca-Cola mladima koja nudi mogućnost opredeljenja za određeni edukativni ili praktični program u zavisnosti od nivoa obrazovanja, interesovanja i ambicija.

PR četvrtak 9.08. 15:38

U Mozzartu na 24 dinara osvojio skoro 80.000 evra

Maestro za igre na sreću iz Beograda, za samo nekoliko trenutaka postao je milioner zahvaljujući igri Divine Fortune na Mozzart onlajn kazinu. Ovaj srećnik je na uloženih 24, osvojio gotovo neverovatnih 10 miliona dinara.

PR utorak 10.07. 09:39

Mozzart doneo duh Las Vegasa u Beograd

U beogradskom Hotelu Metropol svečano je otvoren Mozzart Cazzino koji je u srpsku prestonicu doneo glamur svetskih centara zabave poput Los Vegasa, Makaa ili francuske rivijere.

PR petak 6.07. 09:30

Za lepšu i čistiju planetu bez plastičnih kesa

Sve smo bliži tome da kažemo zbogom plastici. Građani Srbije iskazuju sve veću želju da čuvaju sredinu u kojoj žive. U prilog tome govore i pozitivnije reakcije na uvođenje sistema naplate kesa u trgovinskim lancima.

PR sreda 4.07. 17:00
strana 1 od 2 idi na stranu