- PR članak -

PR

Da je život igra, pravila bi bila laka

Pre malo više od godinu dana ceo svet je stao. Pandemija koronavirusa promenila je u trenu sve naše planove i naterala nas da se zamislimo: u kakvom svetu živimo, kakvu budućnost gradimo, šta za sobom ostavljamo? Suočen sa nepoznatim neprijateljem, svako od nas sebi je postavljao isto pitanje u tim danima koje smo provodili kod kuće, dok se svet borio sa globalnom zdravstvenom katastrofom.

PR petak 16.04. 10:00

Kada su domovi za stare najbolje rešenje

Godine idu, a niko ne zna šta starost nosi. Ukoliko ste se našli u situaciji da treba da pronađete rešenje za zbrinjavanje ostarelog roditelja ili drugog člana porodice, pred vama se nalazi nekoliko opcija. Zašto su domovi za stare najjednostavnije i najbolje rešenje?

PR četvrtak 15.04. 10:00

Kako odabrati garažna vrata

Garažna vrata, nekad i sad, nisu ista. Moderan dizajn nije sa sobom doneo samo estetske promene, već i upotrebu novih materijala

PR utorak 13.04. 10:12

Ozelenjavanjem grada do čistijeg vazduha

Društvo za reosiguranje "Dunav Re", uz podršku Kompanije "Dunav osiguranje" i Ministarstva za zaštitu životne sredine, sprovelo akciju sadnje stabala kao deo projekta društvene odgovornosti.

PR četvrtak 1.04. 16:00

Sve prednosti sigurnosnih vrata

Sigurnosna vrata pružaju mnogobrojne prednosti. Međutim, pored prednosti, ona su sve više postala potreba i neophodan deo stambenog ili poslovnog prostora. U novogradnjama se, već uveliko, po standardu ugrađuju.

PR utorak 30.03. 10:00

Kako uštedeti pri učenju stranih jezika?

U proteklih godinu dana, epidemija koronavirusa dovela je do potpuno novih navika. Rad od kuće i društveno distanciranje doveli su do toga da provodimo više vremena u svojim domovima, pa se nametnulo i pitanje kako da kvalitetno iskoristimo to vreme i radimo na sebi.

PR utorak 30.03. 10:00
strana 1 od 6 idi na stranu