Aktuelno 0

28.03.2024.

21:19

Ovome se niko nije nadao, takmičarka priznala: Mesecima sam se preispitivala kod kuće

Prva od dve specijalne emisije posvećene prvom “MasterChef Srbija” započela retrospektivom svega što se više od dva meseca nalazilo “na meniju” kulinarsko-takmičarskog šoua!

Izvor: B92.net

Ovome se niko nije nadao, takmičarka priznala: Mesecima sam se preispitivala kod kuće
Printscreen/TV Prva

Podeli:

O suzama, lapsusima, sukobima, ali i novim prijateljstvima u studiju Prve govorili su 16 veličanstvenih - Slavica Arsić, Bogdan Stanojević, Ivana Ostojić Kikana, Silvana Hadžić, Ognjen Živković, Teodora Adžamović, Vesna Radovanović, Nenad Lukijanović, Gordana Stanković, Milica Krstić, Nemanja Alempijević, Martin Osmanović, Milana Bogdanović, Ivana Ćorović, Anamaria Babičković i pobednica Tanja Simić.

Mnogi su bili iznenađeni Slavičinim priznanjem da joj nije bilo sve jedno zbog stresa, kamera i pritiska, te da se zbog ispadanja dugo preispitivala…

A onda smo saznali i koliko kilograma su pojedine takmičarke smršale!

Pogledajte video ovde.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: