Aktuelno 2

23.04.2024.

9:14

Transformacija je šokantna: Keli Ozborn ne liči na sebe FOTO/VIDEO

Usprkos brojnim nagađanjima nakon što je izgubila 38 kilograma nakon rođenja svog prvog deteta, Keli Ozborn negira daje uyimala Ozempik.

Izvor: Jutarnji.hr

Transformacija je šokantna: Keli Ozborn ne liči na sebe FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

U novom intervjuu koji je preneo NY Post, 39-godišnja Keli kaže da za mršavljenje nije koristila lekove za lečenje dijabetesa tipa 2, nakon što su ona i dečko Sid Vilson dobili sina Sidneja u novembru 2022. godine.

S druge strane, njena majka, Šeron, otvoreno je govorila o korišćenju Ozempika, za koji je rekla da joj je pomogao da izgubi oko 20 kilograma. U novembru 2023. u intervjuu za Dejli mejl, bivša voditeljka emisije "The Talk" kasnije je otkrila da ima tek oko 50 kila i da više ne može da se ugoji, iako je prestala da koristi Ozempik. 

U januaru je Šeron objasnila da ne žali što je uzela Ozempik uprkos tome što je smršala više nego što je nameravala.

"Ne žalim zbog toga", rekla je tokom gostovanja u britanskom tok šou "Loose Women".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

"Injekcije koje sam primala su delovale, ali sada se hrana uopšte ne vidi na meni", tvrdi 71-godišnja Šeron.

Što se tiče Keli, ističe da je imala "gestacijski dijabetes" i da je morala da izgubi težinu koju je dobila tokom trudnoće. Takođe, kaže da je bila izložena riziku od dijabetesa, što nimalo nije htela. Tvrdi da je izbacila šećer i ugljenohridrate i zahvaljujući tome je brzo smršala.

Iako je Keli opovrgla tvrdnje da je uzimala Ozempi, zvezda je ranije hvalila lek i branila one koji su se suočavali sa kritikama zbog korićtenja.

-

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: