Aktuelno 0

19.04.2024.

8:03

Bivši muž Keli Klarkson uzvraća udarac

Brendon Blekstok, bivši muž pevačice Keli Klarkson, početkom nedelje odgovorio je na njenu tužbu.

Izvor: 24sedam.rs

Bivši muž Keli Klarkson uzvraća udarac
EPA-EFE/NINA PROMMER

Podeli:

U tužbi se navodi kako on njoj duguje i više od 2,6 miliona dolara koji joj "sigurno sleduju zbog isplata preko nelicencirane agencije za talente (Starstruck Entertainment)" od 2007, kada je verbalno sve dogovorila sa njegovom porodicom.

On, naime, prema dokumentima koje je Pejdž siks dobio na uvid, to strogo negira, a smatra da bi istu (tužbu) trebalo i odbaciti, jer je kasno podneta.

Kako su objasnili iz njegovog tabora, nakon što je donesena odluka da on njoj treba da isplati pomenute milione, ona je imala rok od 10 dana za dalje žalbe koji nije bio ispoštovan. Podnošenje zasebne tužbe u ovom trenutku, tvrde njegovi advokati, potpuno je van odgovarajuće jurisdikcije.

Takođe, ističe se kako njen sadašnji potez uopšte nije potkrepljen činjenicama, te da i nema nikakvog osnova za konkretnu tužbu.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: