Bezazleno sunčanje završilo se opekotinama? Imamo najbolje prirodno sredstvo za umirivanje kože

Sunčanje je vrsta opuštanja koju svi volimo da praktikujemo u letnjim mesecima. Mnogi od nas su svesni opasnosti od sunčevog zračenja i nanose zaštitne proizvode na kožu, ali ipak pocrvene. Kako bi što pre ublažili crvenilo i osećaj nelagodnosti i zatezanja, u Srbiju je stigao IRIX®, potpuno prirodan sprej koji efikasno umiruje, hladi i regeneriše kožu.

Zdravlje

Izvor: B92

Petak, 22.07.2022.

10:00

Bezazleno sunčanje završilo se opekotinama? Imamo najbolje prirodno sredstvo za umirivanje kože
Foto: iStockphoto.com_Kitzcorner

Opekotine od sunca su skoro svakodnevna pojava, posebno za osobe sa osetljivijom kožom. Mnogi ljudi pribegavaju korišćenju različitih proizvoda koje imaju kod kuće, bilo da je u pitanju puter ili jogurt, nakon što dobiju opekotine. Imamo poruku za sve vas - koristite puter za kuvanje, pijte jogurt i nanesite IRIX® sprej na opekotine.
IRIX® sprejevi sadrže ekstrakt latica stolisne ruže koji pomaže povređenom delu kože, flavonoide koji mogu mogu smanjiti upalu te ubrzati proces regeneracije kože, alkohol koji brzo i efikasno pruža osećaj hlađenja i voskove koji stvaraju negujući zaštitni sloj na koži.
IRIX® dolazi u pakovanju od 75 ml, a IRIX® FORTE u pakovanju od 150 ml. Sprej treba naneti odmah nakon nastanka opekotine i nanositi nekoliko puta dnevno do nestanka ili smanjenja simptoma. Osim što pomažu kod opekotina od sunca, ovi prirodni sprejevi takođe pružaju prvu pomoć za opekotine u domaćinstvu, ogrebotine i ujede insekata.
Foto: Promo
Više informacija o IRIX® i IRIX® FORTE sprejevima možete pronaći na sajtu, a dostupni su za kupovinu u svim apotekama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: