Tehnopolis

Petak, 10.11.2023.

08:44

Za "pliće" džepove: Samsung sprema savitljive telefone srednjeg ranga?

Samsung je bio prvi veliki brend pkoji je u svoju ponudu uvrstio savitljive smartfone, ali su oni uvek imali visoke cene. Izgleda da bi to konačno moglo da se promeni.

Izvor: B92, Android Authority

Za
Foto: Profimedia

Kako je izvestila istraživačka kompanija TrendForce, pozivajući se na izvore direktno iz lanca snabdevanja, Samsung planira da objavi sklopive pametne telefone srednjeg ranga već 2024. godine.

Kompanija nije otkrila više detalja u vezi sa ovim uređajima. Ipak, već smo ove godine videli neke ovakve telefone, poput TECNO Phantom V Flip i Motorola RAZR 2023 modela.

Oni se razlikuju od flegšipa po tome što nemaju bežično punjenje, nisu toliko vodootporni, imaju manje ekrane na poklopcu i slabije kamere. opet, ove kompromise je lakše prihvatiti kada znamo da neki od njih koštaju oko 700 evra.

Očekuje se, zato, da će se nešto slično uraditi i kod Galaxy Z Fold ili Galaxy Z Flip telefona srednjeg ranga, kako bi postigli prihvatljiviju cenu. Takođe se pretpostavlja da bi Samsung prešao na plastično kućište, umesto stakla korišćenog za Flip ili Fold.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: