Xiaomi Mi Mix 4 sa kamerom ispod ekrana pojavljuje se 10. avgusta?

Očekuje se da će kompanija predstaviti više uređaja, uključujući pametne telefone, tablete i najnoviji MIUI.

Tehnopolis

Izvor: Pocket-lint

Četvrtak, 05.08.2021.

08:15

Default images

Kod Mi Mix serije se uvek radilo o pomeranju granica i maksimiziranju prostora ekrana u odnosu na građu telefona. Od najtanjih okvira na prva dva uređaja, do "slajder" telefona u Mi Mix 3 - uvek se radilo o tome kako da dobijete najviše ekrana na raspolaganju. Zbog toga bi kamera ispod ekrana bila savršen izbor za sledeći Mi Mix uređaj.

Šta još ima Mi Mix 4? Moraćemo da sačekamo do 10. avgusta da vidimo da li su glasine o kameri ispod ekrana istinite, ali ne očekujte ništa manje od vrhunskog hardvera, poput čipseta Snapdragon 888, 8 GB ili 12 GB RAM-a i baterije od 5.000mAh sa brzim punjenjem od 120W.

Imajte na umu i da će jedan od glavnih Xiaomi-jevih konkurenata, Samsung, dan kasnije biti domaćin svog događaja Galaxy Unpacked 2021, kako bi predstavio potpuno novu listu preklopnih telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: