Tehnopolis

Sreda, 25.10.2023.

14:30

Viber Plus dostupan u Srbiji, evo šta donosi i koliko košta

Korisnicima u Srbiji je dostupan Viber Plus servis, koji predstavlja svojevrsnu nadogradnju na postojeće usluge, sa dodatnim funkcijama i pogodnostima, uz malu nadoknadu.

Izvor: B92

Viber Plus dostupan u Srbiji, evo šta donosi i koliko košta
Foto: Viber

Viber je objavio da kreće sa ponudom Viber Plus usluge, koja će biti dostupna korisnicima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori (kao i drugim zemljama širom sveta).

Radi se o pretplatničkoj opciji, koja će biti više premijum, dok će standardni Viber i dalje biti dostupan svima i besplatan.

Po ceni od 1,99 dolara, Viber Plus pretplatnici u komunikaciji sa drugima više neće viđati reklame. Pored toga, imaće još neke ekskluzivne funkcije kao što su:

- Mogućnost diskretnog pregleda poruka i praćenja drugih na mreži u nevidljivom režimu rada;
- Transkripcija primljenih glasovnih poruka;
- Besplatni stikeri u neograničenim količinama;
- Jedinstven vizuelni identitet preko Viber ikonice na mobilnim i desktop uređajima;
- Tehnička podrška uživo;
- Lični verifikacioni bedž, kojim se potvrđuje status pretplatnika Viber Plus servisa.

Korisnici, kojima bude omogućen pristup Viber Plus servisu i uslugama, moći će da ga isprobaju klikom na opciju "Još" (More) u donjem desnom uglu ekrana aplikacije.

Sve funkcije, koje su bile dostupne pre uvođenja ovog pretplatničkog paketa, kao što su slanje tekstualnih poruka i pozivanje, biće i dalje potpuno besplatne za korišćenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: