Stariji Galaxy telefoni dobijaju dve nove funkcije

Zajedno sa Samsung Galaxy S23 serijom, Samsung je početkom ovog meseca predstavio i One UI 5.1. On stiže s nekim sitnim izmenama u odnosu na One UI 5.0, a sada saznajemo da će dve funkcije koje su stigle na One UI 5.1 uskoro stići i na starije Samsungove telefone.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 16.02.2023.

14:30

Stariji Galaxy telefoni dobijaju dve nove funkcije
Foto: Jack Skeens / Shutterstock.com

Galaxy S23 serija stigla je sa funkcijom "Bypass Charging" u aplikaciji za pokretanje igara.

Pre svega, aplikacija za pokretanje igara mora biti ažurirana na najnoviju verziju, a to je 5.0.03.0. Ova funkcija dozvoljava "pauziranje USB napajanja" tokom gejminga i možete je uključiti ako je telefon priključen na punjač i ako imate najmanje 20% baterije. Međutim, prava svrha ove funkcije još uvek nije potpuno jasna.

Ono što je činjenica, jeste da je funkcija počela da se širi na starijim Galaxy telefonima. Tako je otkriveno da su je dobili Samsung Galaxy Z Fold 4, Z Fold 3 i Z Fold 2, kao i Galaxy S22 uređaji i Galaxy A73 5G.

One UI 5.1 sa sobom donosi i funkciju "Image Clipper". Radi se o funkciji koja omogućava brzi copy-paste fotografija iz bilo kojeg video snimka ili fotografije.

Serije Galaxy S20, S21 i S22, Galaxy Note 20, kao i sklopivi Galaxy Z Fold 2, Z Fold 3 i Z Fold 4, kao i Galaxy Z Flip i Z Flip 5G, Galaxy Z Flip 3, i Galaxy Z Flip 4, dobiće funkciju Image Clipper.

Na kraju napominjemo da je One UI 5.1 nadogradnja nekim korisnicima donela i određene probleme, pa se sugeriše da još ne nadograđujete svoj Galaxy telefon na One UI 5.1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: