Spreman prototip iPada 3

Apple već ima spreman prototip nove generacije tableta, ali se njegov izlazak ne očekuje ove godine, piše AppleInsider.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.09.2011.

12:31

Default images

Ovaj portal prenosi izjavu analitičara Marka Moskovica, koji je od svojih insajdera u industriji saznao da prototip uređaja već kruži među dobavljačima, ali da će se on pojaviti tek 2012. godine.

Prema njegovom mišljenju, Apple nema potrebe da žuri, jer ima jaku poziciju na ovom tržištu, a konkurencija nije uspela da ispuni očekivanja, pominjući pri tom Motorola Xoom i BlackBerry PlayBook tablete.

Slično sudbinu predviđa i Sony tabletu.

"Sony tabletu nedostaje onaj prefinjeni i elegantni osećaj koji iPad ima", rekao je Moskovic, i dodao da Android nije uspeo da privuče toliko interesovanja na tabletima, kao što je slučaj sa smartfonima.

Što se potencijalnog uspešnog konkurenta tiče, Moskovic smatra da bi Amazon tablet mogao da zauzme drugo mesto na tržištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: