Pogledajte predivne Windows 11 kolekcije pozadina - možete ih preuzeti

Preview build-om za Windows 11 dobili smo uvid u nove funkcije i promene koje dolaze u Microsoft-ovu sledeću generaciju Windows-a. Jedna od ovih promena su nove kolekcije podrazumevanih Windows pozadina koje se mogu odabrati kao radna površina.

Izvor: B92, Bleepingcomputer
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Sa operativnim sistemom Windows 11, Microsoft je prepravio podrazumevane pozadine novim kolekcijama Captured Motion, Flow, Glow, Sunrise, uklanjajući podrazumevane pozadine Flowers i Windows 10. Nove instalacije operativnog sistema Windows 11 sada će koristiti sledeću podrazumevanu pozadinu, koja dolazi u svetlom i tamnom režimu, kao što je prikazano dole.

Pored novih podrazumevanih pozadina, Microsoft je dodao i četiri nove kolekcije pozadina pod nazivom Captured Motion, Flow, Glow Sunrise. Svaka od ovih kolekcija dolazi sa četiri različite pozadine, kao što je ilustrovano u nastavku. Kolekcija Captured Motion prikazuje mirni okvir različitih oblika dok su u pokretu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Kolekcija pozadina Flow prikazuje tok tankih oblika.

Foto: Promo
Foto: Promo

Kolekcija Glow sastoji se od četiri pozadine koje prikazuju kružni predmet koji svetli u različitim bojama.

Konačno, kolekcija Sunrise je set od četiri pozadine koje prikazuju sunce koje izlazi nad raznim živopisnim pejzažima.

Za one koji žele da vide pozadinske slike Windows 11 u punoj rezoluciji, ChangeWindows Tviter nalog ih je pretvorio u arhivu, tako da se svi mogu naći na jednom mestu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.