Novi Xiaomi OS stiže na još modela, da li je vaš među njima?

Novi operativni sistem brenda Xiaomi, HyperOS, stiže na još jedan uređaj globalno.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 20.02.2024.

13:05

Novi Xiaomi OS stiže na još modela, da li je vaš među njima?
Foto: Shutterstock/Manuel Esteban

Ukoliko i dalje niste dobili HyperOS, ne brinite, nada još postoji. U pitanju je operativni sistem koji je baziran na Androidu 14, a koji će ubuduće na novim telefonima zameniti Xiaomijev MIUI.

Do sada je samo nekoliko novijih telefona dobilo HyperOS, ali je Xiaomi sada naveo i da je ažuriranje prošireno na još dva modela, od čega jedan za kinesko tržište, a jedan globalno.

Nama je zanimljivije ovo "globalno", pa tako ako imate Xiaomi 12 Pro možete da očekujete da ćete uskoro dobiti HyperOS, ako već i niste.

Za kinesko tržište, HyperOS je sada dostupan za Xiaomi 11 Lite 5G NE, ali se očekuje da će stići i za ovu verziju na ostalim tržištima uskoro. receives it in the Chinese market, and it’s expected that this model will receive the HyperOS in all other markets soon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: