iPad mini stiže u novembru?

iPad Mini, manja verzija tableta iPad, mogao bi da bude predstavljen 17. oktobra a svega par nedelja kasnije, 2. novembra, trebalo bi da bude u prodaji, sudeći po magazinu Fortune, koji je svoje podatke dobio od brojnih Apple investitora koji su tu informaciju dobili iz brojnih izvora bliskih kompaniji.

Izvor: B92
Podeli

Fortune je informacije dobio od brojnih Apple investitora koji su tu informaciju dobili iz brojnih izvora bliskih kompaniji. Veruje se da će iPad mini najverovatnije izgledati identično svom starijem bratu, ali će njegove dimenzije biti znatno smanjene – na 7 ili 8 inča.

Magazin izveštava da će Apple 10. oktobra poslati pozivnice za predstavljanje novog hardvera novinarima i deoničarima. Ukoliko Apple bude pratio tradiciju, događaj otkrivanja biće održan u San Francisku, sa paralelnom prezentacijom koja će biti održana u Londonu. iPad mini imaće kameru na zadnjoj strani sa novim, redizajniranim, konektorom sa 8 pinova.

Ukoliko se Apple bude držao svojih dizajnerskih standarda, iPad mini biće predstavljen u beloj i crnoj varijanti sa izborom između WiFi ili 3G opcije.

Cena novog uređaja najverovatnije će biti približna ceni permijum uređaja konkurencije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.