Google Pixel 4 stiže 15. oktobra: Prepoznavanje pokreta i bez dodira displeja

Google je zvanično objavio da će četvrta generacija Pixel telefona, ali i nekoliko drugih proizvoda, biti predstavljeno na događaju koji će se održati 15. oktobra u Njujorku.

Izvor: TechRadar, PC Press
Podeli
Ilustracija/Foto: Getty/Justin Sullivan / Staff
Ilustracija/Foto: Getty/Justin Sullivan / Staff

Iako nisu dati detalji, sigurni smo da će tada biti prezentovani Pixel 4 i Pixel 4 XL telefoni sa ekranima koji omogućavaju prepoznavanje pokreta i bez dodira displeja, piše TechRadar.

Pored njih, postoje posredni dokazi da će biti predstavljen i Pixel 4 XL 5G, koji neće biti samo sposoban da se povezuje na 5G mrežu, već će biti i moćniji od osnovnih modela.

Prema informacijama koje je Google dozirano puštao u javnost, sa fotografijama delova telefona, možemo da očekujemo da će Pixel 4 imati najmanje dve zadnje kamere (mada je moguće da će ih biti i više), kao i da će posedovati 6 GB RAM-a, Snapdragon 855 čipset i dve prednje kamere, prenosi PC Press.

Kada su ostale stvari u pitanju, mnogo manje se zna o tome šta će još biti predstavljeno. Jedan od mogućih proizvoda mogao bi da bude Nest Mini pametni zvučnik koji bi trebao da zameni Home Mini model. S obzirom da je originalni Home zvučnik star tri godine, gotovo je sigurno da će on konačno dobiti naslednika. Veruje se da će Nest Mini po dizajnu biti sličan svom prethodniku, ali će imati neke dodatne mogućnosti, kao što su audio izlaz i mogućnost kačenja na zid.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.