Da li će vaš telefon da podrži iOS 18?

Ostalo je još dosta vremena pre nego što nam Apple predstavi novu generaciju operativnog sistema, iOS 18, ali to ne znači da već uveliko nema glasina o onome što donosi.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 27.02.2024.

16:55

Da li će vaš telefon da podrži iOS 18?
Foto: Shutterstock/Hadrian

Ovog puta, jedan insajder na platformi Twitter koji je i ranije imao tačne dojave, naveo je da je Apple objavio listu uređaja koji će podržavati iOS 18, ali je ta objava od tada izbrisana.

Kako je naveo taj insajder, iOS 18 bi trebalo da bude podržan u istim onim telefonima koji su kompatibilni i sa aktuelnim iOS 17.

Tu spadaju sve verzije iz serija od iPhone 11 do iPhone 15, zatim iPhone XS, XS Max, iPhone XR, kao i iPhone SE 2. i 3. generacije.

Očekuje se da će iOS 18 biti najavljen u junu, tokom konferencije WWDC, i da će biti dostupan korisnicima od septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: