Apple-ov redizajnirani Mac Pro uskoro će se naći u prodaji

Nakon pola godine od najave, Apple-ov prerađeni Mac Pro će uskoro biti dostupan za naručivanje. Kompanija je obavestila zainteresovane kupce da će radna stanica i Pro Display XDR biti dostupni od 10. decembra.

Tehnopolis

Izvor: B92, Benchmark

Nedelja, 08.12.2019.

16:09

Default images

Postoji još uvek dosta toga što Apple nije objavio o mogućim konfiguracijama i cenama Mac Pro modela, ali se i dalje očekuje da osnovni sistem košta 5999 dolara. Sistem će činiti osmojezgarni Xeon procesor, 32GB RAM-a i 256GB SSD, kao i Radeon Pro 580X grafička karta. Cena će se povećavati za jače konfiguracije, a ovo se posebno odnosi za maksimalnih 1.5TB skladišnog prostora.

Pro Display XDR će imati početnu cenu od 4999 dolara za standardni model i 5999 dolara za model sa nano-teksturnim staklom koje smanjuje odsjaj. Pored ovoga, dodatno postolje će koštati 999 dolara. Ovo je profesionalni displej, koji je namenjen korisnicima koji bi ionako izdvojili više novca i za referentni monitor u sličnom cenovnom rangu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: