Stiže zlatni "Samsung" Galaxy S9 i S9+

Kompanija "Samsung" najavila je dostupnost Galaxy S9 i S9+ u novoj, zlatnoj boji (Sunrise Gold) na srpskom tržištu. Uređaji su u novoj boji dostupni od polovine juna, u Telekomu Srbija i Positive Line, kao i kod maloprodajnih partnera i u Samsung Experience radnji. Takođe, posebna edicija u titanijum sivoj boji, kapaciteta 256GB, dostupna je u Telenoru.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.06.2018.

12:10

Stiže zlatni
Foto: Promo

Zlatni "Samsung" Galaxy S9 i S9+ prvi su uređaji kompanije koji poseduju završni satenski sjaj koji obavija telefon u mirnom sjaju i svetlucavosti.

Nova boja stvara osećaj i treperenja i mirnoće.

Ova sofisticirana završna obrada razvijena je kako bi bila privlačna korisnicima koji cene stilski dodir visoke mode i urbanog dizajna kod mobilnog uređaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: