Samsung Galaxy Note7 će imati Edge varijantu?

Sledeći flegšip uređaj koji možemo očekivati od Samsung-a će biti Galaxy Note 7 fablet, a verovatno će biti objavljen tokom avgusta.

Izvor: benchmark.rs
Podeli

Prema izvorima, sprema se više varijanti predstojećeg flegšip fableta, a kako navodi najnovija informacija sa Zauba vebsajta za izvoz, jedna od verzija bi mogla da dođe sa zakrivljenim ekranom. Treba napomenuti da nije sam telefon uvezen, već je u pitanju metalna maska za proizvodnu seriju mobilnih telefona. Navedeno je da je ime modela SM-N935G.

Aktuelni Galaxy Note5 nosi SM-N920 broj modela, i Galaxy S7 i Galaxy S7 edge nose SM-G930 i SM-G935 kodna imena. Na osnovu ovoga, očigledno bi bilo da SM-N935 predstavlja sledeći Note uređaj, koji bi možda mogao da ima zakrivljeni ekran. Takođe dolazi u opticaj da bi SM-N935 mogao da bude Lite varijanta fableta.

izvor: benchmark.rs

Vesti

Napravljena maska koja kontroliše snove

Još od nastanka vremena, odlazak na spavanje i sanjanje je bio najpouzdaniji način uživanja u iskustvu virtuelne stvarnosti. Jedini problem je što ljudi nemaju kontrolu u različitim situacijama u kojima se u snovima nađu.

Vesti utorak 31.05. 12:13 Komentara: 18

Twitch uvodi “Clips” funkciju

U poslednje vreme Twitch je poprilično intezivirao uvođenje novina na svojoj platformi i čini se da su konačno shvatili da njihova dominacija i monopol na tržištu neće da traju večno ukoliko na vreme ne krenu sa inovacijama kako bi držali novu i staru konkurenciju na rastojanju

Vesti utorak 31.05. 08:38 Komentara: 2
strana 1 od 76 idi na stranu