Telefon koji mnogi čekaju mogao bi stići ranije – evo zbog čega

Već neko vreme se priča o sledećem Samsungovom Fan Edition telefonu. To će biti Samsung Galaxy S23 FE, a sada o njemu stižu nove informacije, koje ukazuju na njegovo skorije predstavljanje.

Izvor: Bajtbox

Petak, 26.05.2023.

08:15

Telefon koji mnogi čekaju mogao bi stići ranije – evo zbog čega
Foto: Gabo_Arts / Shutterstock.com

Samsung je do sada predstavio dve generacije FE modela – Samsung Galaxy S20 FE i Samsung Galaxy S21 FE. Kompanija je preskočila Galaxy S22 FE, pa će tako ove godine stići Galaxy S23 FE.

Prema najnovijim izveštajima, prodaja Samsung Galaxy S23 serije značajno je opala ovog meseca, a nagađa se da bi prodaja za čitav drugi kvartal mogla biti 20% manja u poređenju sa prodajom Galaxy S22 serije u drugom kvartalu prošle godine. Ovakvo stanje moglo bi naterati Samsung da ubrza sa predstavljanjem Galaxy S23 FE telefona.

Najnoviji izveštaj ukazuje na to da će Galaxy S23 FE biti predstavljen pre sklopivih Galaxy Z Fold 5 i Galaxy Z Flip 5 telefona, iako to nije bio prvobitni plan južnokorejske kompanije. Očekuje se da će ova dva telefona biti predstavljena u julu ili avgustu, što znači da bi Galaxy S23 FE mogao da stigne već sledećeg meseca, ili u julu mesecu.

Što se tiče specifikacija, ovaj telefon će stići sa glavnim senzorom kamere od 50 MP, a GalaxyClub prenosi da bi ovo mogao biti isti senzor od 50 MP koji posjeduju i Samsung Galaxy S22 i Samsung Galaxy S23.

Telefon bi trebao da stigne u dve opcije memorije – 6 GB ili 8 GB RAM-a i dve opcije unutrašnjeg skladišta – 128 GB i 256 GB. Ranije je otkriveno da bi ovaj telefon trebalo da pokreće isključivo Samsungov Exynos 2200, što bi bila razlika u odnosu na prethodni FE model, koji je stigao u dve verzije – jednom sa Exynos i drugom sa Snapdragon procesorom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: