Loše vesti za one koji čekaju veći iPhone SE

Korisnici, koji čekaju veći iPhone SE model, moraće da se strpe još neko vreme.

Izvor: B92

Utorak, 18.01.2022.

10:21

Loše vesti za one koji čekaju veći iPhone SE
Foto: Anderson Reis / Shutterstock.com

Prema navodima analitičara Rosa Janga, iPhone SE sa veličinom ekrana od 5,7 inča (ili većim) bi se mogao pojaviti najranije tokom 2023. godine, a možda čak i tokom 2024.

Trenutno, Apple iPhone SE serija je zasnovana na iPhone 8 modelu kada je u pitanju dizajn. To znači da u segmentu displeja aktuelni iPhone SE modeli imaju 4,7-inčne ekrane.

Očekuje se da će se isti dizajn primeniti i na predstojeći model, koji je nazvan iPhone SE Plus, a očekuje se tokom marta ove godine.

Pomenuti iPhone SE Plus model će imati podršku za 5G, pokretaće ga A15 Bionic čip, imaće poboljšan senzor kamere na poleđini i neka druga poboljšanja.

U svakom slučaju, oni koji čekaju jeftiniji iPhone na raspolaganju će imati predstojeći iPhone SE Plus, ili mogu da se strpe nekoliko godina i sačekaju veći iPhone SE model.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: