Iz Tesle stiže zviždaljka i već se rasprodala

Kompanija Tesla, na čelu sa Ilonom Maskom, nastavlja da proizvodi neobične gedžete.

Izvor: B92

Petak, 03.12.2021.

14:46

Iz Tesle stiže zviždaljka i već se rasprodala
Foto: EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Ilon Mask, izvršni direktor kompanije Tesla, ima sposobnost da prodaje neobične gedžete koji često nemaju mnogo veze sa glavnim poslovanjem kompanije.

Najnoviji primer je "Cyberwhistle", sa cenom od 50 dolara, a u pitanju je kolekcionarska zviždaljka u obliku Teslinog sajber kamiona (Cybertruck). Što je najzanimljivije, zviždaljka se odmah rasprodala. Cyberwhistle je premium kolekcionarski predmet, napravljen od medicinskog nerđajućeg čelika i ispoliranom završnom obradom. Zviždaljka može i da se pričvrsti, što joj daje dodatnu funkcionalnost.

Tesla već neko vreme planira ovaj proizvod - slično kao što je to bio slučaj sa daskom za surfovanje marke Tesla, sa cenom od 1.500 dolara.

Cyberwhistle se rasprodao samo nekoliko sati nakon što je pušten u prodaju, a deluje da će Tesla obnoviti proizvodnju ovog gedžeta, prema navodima iz kompanijine onlajn prodavnice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: