Da li će ovako izgledati iPhone 14? Sekundarni displej, Air Charge tehnologija VIDEO

Najnoviji koncept ukazuje na mogući izgled koji će krasiti iPhone 14 naredne generacije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.11.2021.

09:02

Da li će ovako izgledati iPhone 14? Sekundarni displej, Air Charge tehnologija VIDEO
Foto: marianstock / Shutterstock.com

Koncept video ukazuje na to da će premijum telefon kompanije Apple imati klizeći sekundarni displej, novu Air Charge tehnologiju i drugo.

Kompanijin naredni iPhone se očekuje tokom 2022. godine, a sugeriše se da će implementirati kompletan redizajn. Novi koncept nudi alternativni izgled uređaja i nagoveštava ono što bi Apple mogao uraditi sa iPhone 14 modelom. Video, koji prikazuje koncept, objavio je ConceptsiPhone. Demonstriran je iPhone 14 sa dva ekrana, od kojih je sekundarni displej klizeći.

Tu su i novi A16 Bionic čipset, Face ID i Touch ID tehnologije, kao i nova Air Charge tehnologija za bežično punjenje telefona.

Ipak, ne očekuje se da će Apple načiniti ovako radikalan zaokret u promeni dizajna za iPhone 14, ali je jasno da kompanija mora da učini nešto bitno kako bi se priključila eri fleksibilnih telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: