Microsoft podseća da neke Windows 11 funkcije nikada neće postati dostupne

Kompanija ističe da se testira veliki broj funkcija u okviru novog softvera, ali ne budu sve isporučene kao krajnja karakteristika.

Tehnopolis

Izvor: B92, Softpedia

Ponedeljak, 21.02.2022.

14:29

Microsoft podseća da neke Windows 11 funkcije nikada neće postati dostupne
Foto: sdx15 / Shutterstock.com

Najnovija Windows 11 "preview" verzija je prepuna noviteta, što je svakako dobra stvar za developere i insajdere koji ih testiraju. Takođe, za korisnike je to bitno jer vide da Windows 11 evoluira znatno brže.

Međutim, kompanija iz Redmonda podseća korisnike da funkcije, koje testira uz pomoć Dev kanala, ne samo da stižu sa oznakom ETA (očekivani period objave), već i da postoji jasna mogućnost da nikada ne postanu dostupne.

Razlog je to što Dev kanal u okviru Windows Insider programa služi samo kako bi Microsoftu pomogao da eksperimentiše sa različitim idejama. Tako da nema garancije da će karakteristika, koja je deo ovih verzija, ikada postati zvanična.

"Ovo nisu uvek stabilne verzije i ponekada ćete videti probleme koji blokiraju ključne aktivnosti ili zahtevaju premošćavanje. Bitno je da pročitate otkrivene probleme izlistane u našim blog objavama, jer dokumentujemo mnoge od tih problema tokom testiranja", ističu iz Microsofta

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: