Tehnopolis

Sreda, 01.11.2023.

11:51

Još jedno Windows 11 ažuriranje: Ova funkcija stiže većem broju korisnika

Microsoft je počeo korisnicima da isporučuje još jedno ažuriranje za Windows 11.

Izvor: B92, Engadget

Još jedno Windows 11 ažuriranje: Ova funkcija stiže većem broju korisnika
Foto: Melnikov Dmitriy / Shutterstock.com

Windows 11 2023 ažuriranje (poznato i kao verzija 23H2), koje dodaje neke manje funkcionalnsti za Copilot i druge aplikacije koje su zasnovane na veštačkoj inteligenciji, a najavljene su još u septembru.

Upravo to ažuriranje Windowsa, koje smo dobili 26. septembra, zapravo je bio pregled AI funkcija koji je bio namenjen za prošlogodišnje Windows 11 22H2 ažuriranje. Tako Copilot nije bio dostupan za veći broj korisnika.

Međutim, svi oni koji su iščekivali ili želeli da isprobaju Copilot sada mogu da osveže svoj Windows Update i instaliraju novo Windows 11 2023 ažuriranje.

U okviru Windows 11 23H2 ažuriranja ugrađena Chat aplikacija biće transformisana u Microsoft Teams i naćiće se u task baru podrazumevano.

Pored toga, korisnici će moći da pronađu Windows 11 komponente u okviru nove "System" oznake u "All apps" sekciji Start menija. Te System Components opcije će se naći i u okviru nove stranice u Settings aplikaciji u System sekciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

18 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

20 h

Podeli: