Šest stvari koje volimo kod Huawei nova 9

Ukoliko ste još uvek u nedoumici šta da poklonite sebi ili dragoj osobi u predstojećem periodu praznika, evo nekoliko razloga zbog kojih bi trebalo da se odlučite da to bude upravo Huawei nova 9 telefon.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 18.11.2021.

10:31

Šest stvari koje volimo kod Huawei nova 9
Foto: Huawei

Huawei nova 9 je najnoviji model popularnog proizvođača, a telefon vas nikako neće ostaviti ravnodušnim. Bilo da vam je potreban veliki ekran, brz procesor ili dugotrajna baterija - nova 9 je pravi izbor. Osim performansama, Huawei nova 9 se ističe i svojim primamljivim dizajnom ali i pristupačnom cenom.

1. Estetski dizajn koji će definisati vaš stil

Huawei nova 9 krasi zakrivljeni displej s prednje strane, a zahvaljujući sofisticiranom procesu proizvodnje zakrivljeno staklo savršeno se uklapa u metalni okvir i omogućava skladan izgled i elegantno držanje u ruci. Nova 9 ima težinu od svega 175 grama i debljinu od 7,77 milimetara. Dostupan je u zvezdano plavoj (Starry Blue) i klasičnoj crnoj boji, dok se poleđina presijava i nudi živopisne efekte. Ne morate se brinuti za ostavljanje otisaka od prstiju - tu je napredni anti-glare premaz.

2. Veliki ekran sa 120Hz osvežavanjem, za uživanje u bioskopskom iskustvu

Veliki, zakrivljeni OLED ekran od 6.57 inča krasi Huawei nova 9. Displej pruža napredno iskustvo pregleda sadržaja, bilo da su u pitanju svakodnevni zadaci ili gledanje videa i gejming. Zahvaljujući osvežavanju ekrana od 120Hz, uživaćete u glatkom prikazu grafike. Dostupna je optimizacija ekrana, koja se automatski prebacuje između 60Hz i 120Hz modova osvežavanja, u zavisnosti od sadržaja koji se pregleda. Ovo omogućava da uštedite bateriju, dok pregledate sadržaj na prelepom displeju.

3. Uvek dostupne moćne alatke za fotografisanje i snimanje videa

Ono što se posebno izdvaja kod Huawei nova 9 telefona, jeste 50MP Ultra Vision Camera na poleđini. Glavna kamera je smeštena u zasebnom prstenu u gornjem delu modula. Ispod se nalaze 8MP ultra-širokougaona kamera, 2MP makro senzor i 2MP senzor dubine. Karakteristika ovog novog kamera sistema jeste mogućnost kreiranja super-jasnih fotografija i omogućava vam da jasno zebeležite svaki detalj u svom životu.

Veliki senzor, sa RYYB nizom filtera boja omogućava za 40% više unosa svetlosti, dok Huawei XD Fusion motor pomaže u brzoj obradi ogromne količine informacija i unapređuje izuzetnu jasnoću na nivou piksela za svaku sliku, bilo da je u pitanju dan ili noć. Za ljubitelje selfija je dostupna 32MP prednja kamera, koja omogućava i snimanje 4K videa.

Ultra Vision HDR tehnologija će omogućiti da kreirate profesionalne fotografije, dok će Super Night Mode olakšati kreiranje dobrih fotografija čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Kreatori sadržaja na raspolaganju imaju Dual-View video funkciju, kojom će kreativno vlogovanje u 4K rezoluciji biti jedno od vaših glavnih hobija. Dok kamera na poleđini i s prednje strane rade zajedno, možete simultano da snimate obe perspektive i osigurate da nijedan bitan trenutak ne bude propušten.
Foto: Huawei
4. Baterija koja vas neće izneveriti i podrška za brzo punjenje

Sa Huawei nova 9 telefonom ne morate brinuti da ćete usred dana ostati bez baterije za obavljanje poslova ili omiljenih aktivnosti na telefonu. Uređaj pokreće sposobna baterija od 4300mAh, koja podržava brzo punjenje od 66W. Zahvaljujući vodećoj industrijskoj tehnologiji AI Power Saving, koju je razvio Huawei, svoj nova 9 uređaj možete napuniti za samo 38 minuta.

5. Uživajte u brzom gejmingu i dobrom odzivu

Ljubitelji igara će zavoleti Huawei nova 9 zbog toga što nudi odličnu preciznost u bitnim momentima, kao i nizak lag. Uz Touch Turbo Gaming Experience uživaćete u fluidnom gejmpleju, dobrom odzivu, stabilnosti i preciznosti tokom igranja. Svoju igru možete podići na viši nivo uz Multi-Touch od 300Hz. Implementiranje grafena i VC Liquid Cooling tehnologije sprečiće pregrevanje telefona i glatko gejming iskustvo.

6. Povezanost sa ekosistemom aplikacija

Za preuzimanje sadržaja dostupan je Huawei AppGallery, preko kojeg je moguće instalirati različite mobilne aplikacije. Bilo da su u pitanju programi za gejming, komunikaciju, kupovinu, e-banking ili nešto drugo, svemu je omogućen lak pristup. Uz pomoć Huawei ID, lako ćete pristupiti AppGallery sadržaju na različitim Huawei uređajima.

Preko unapred instalirane Email aplikacije, moguće je videti elektronsku poštu na imejl nalozima koa što su Outlook, Gmail i Yahoo, a za dodatnu funkcionalnost moguće je preuzeti myMail aplikaciju.

Na kraju, Petal Search pretraga omogućava da onlajn pronađete bilo koji sadržaj, a pretraživač krasi i funkcionalnost pomoću veštačke inteligencije.

Huawei nova 9 se na tržištu Srbije u prodaji nalazi od 8. novembra, po ceni od 61.999 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: